TREC NUTRITION CLEN BUREXIN

€34,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

INFORMATIE PRODUCT:

CLENBUREXIN is een bijzondere compositie van effectieve bestanddelen die de reductie van het lichaamsgewicht versnelt. Het product biedt maximale steun in het gevecht tegen overgewicht en overtollig vetweefsel. Een juiste samenstelling van natuurlijke thermogene stoffen, vitamines en stimulansen versnelt de stofwisseling en de vervaardiging van warmte uit vet, remt de honger en geeft energie. CLENBUREXIN bevordert de verbranding van vetweefsel zowel bij actieve mensen als bij mensen die nauwelijks sporten.

DOSERING EN GEBRUIK:
Neem als aanvulling op uw dagelijkse voeding 2 capsules met 300 ml water. 2x per dag innemen, het beste 30 min. vóór de maaltijd of vóór de training. Let op: het product heeft een sterk stimulerende werking (caffeïne), niet gebruiken voor het slapen gaan.

 

WAARSCHUWING:
De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen.

 

ALLERGIE INFORMATIE:
Kan mogelijk sporen van gluten, melk, ei en soja bevatten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen