EXPLOSIVE PRE-WORKOUT

€39,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

USN's 3XT Pump is een krachtige, snel absorberende extreme pre-workout ontworpen om je overweldigende pompen en intense energie te geven voor optimale prestaties. 
Onze krachtige formulering van effectieve ingrediënten is ontworpen om de spierpomp te verhogen, de energie te verhogen, de gemoedstoestand te verbeteren en de zuurstoftoevoer naar de spieren te verhogen.

 

Wat zijn de voordelen?

 

Onze explosieve 3XT-pomp is vakkundig geformuleerd om je een premium pre-workout te bieden om je energie, focus, stimulatie en uithoudingsvermogen te ondersteunen.

 

We kunnen zo'n krachtig supplement bereiken door ons te concentreren op vaatverwijding ... "maar USN, wat is vaatverwijding", horen we je zeggen, nou het is de verbreding van bloedvaten die het gevolg is van ontspanning van de spierwanden van de bloedvaten.

 

Nog steeds verward? Laten we het verder uitleggen, het vaatverwijdende effect van de ingrediënten in de USN 3XT-pomp leidt tot de beschikbaarheid van een verhoogde bloedstroom, dus meer zuurstof, meer ATP, verhoogde verwijdering van afvalproducten CO2 en lactaat. In essentie doet 3XT Pump precies wat u nodig hebt tijdens een intense sessie, laten we harder en langer trainen!

 

Maar wacht, er is meer, de koolhydraten / suiker die aan dit product worden toegevoegd, stellen u in staat om met een bijgevulde glycogeenopslag te trainen, waardoor de kans beperkt wordt dat proteïnemassa als energiebron wordt gebruikt. De verhoogde bloedstroom zorgt voor een snelle afgifte van glucose aan het spierweefsel.

DOSERING EN GEBRUIK:

Neem 1 of 1 en 1/2 scoop met 300ml water, 20 à 30min. voor de training.

Bevat caffeïne, neem niet vlak vóór bedtijd!

WAARSCHUWING:
De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen.

ALLERGIE INFORMATIE:
Kan mogelijk sporen van gluten, melk, ei en soja bevatten.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen